Pe piata imobiliara din Bucuresti si zonele limitrofe ale acestuia, construirea de blocuri si Ansambluri rezidentiale se afla in plin avant. Diversele complexe rezidentiale promit sa satisfaca nevoile persoanelor aflate in cautarea unei locuinte, acestia din urma cantarind cu atentie avantajele unui apartament dintr-in imobil nou construit.

Atunci cand cauti locuinta ideala pentru nevoile tale, este necesar sa gandesti si in perspectiva, gandind la cum o sa arate zona in urmatorii 8-13 ani, care sunt oportunitatile de dezvoltare si cum va arata viata familiei tale in acel moment. Statisticile din ultimii ani spun ca din ce in ce mai multi romani au ales imobile noi construite pentru multiplele beneficii aduse in plus fata de blocurile vechi, construite inainte de 2000. Analizand atent optiunile si avantajele pentru fiecare in parte, exista foarte multe avantaje pentru achizitia unui apartament intr-un bloc nou construit.

De ce sa achizitionezi un apartament intr-un bloc nou construit? Pentru ca:

Locuinta este moderna

Apartamente noi  moderne si compartimentate pentru nevoile prezentului, fiind construite pentru a fi potrivite unui stil de viață modern. Față de apartamentele din blocurile vechi, compartimentate pe principii mai puțin practice, apartamentele noi oferă un grad mai mare de confort.

Ai mai mult spatiu

Apartamentele  au balcoanele mai spațioase și de obicei sunt deschise, având rolul de spațiu recreativ și nu de spațiu pentru depozitare. Acest lucru nu înseamnă că apartamentele noi nu au suficient spațiu de depozitare, existand pe piata si ansambluri rezidentiale precum NEWCASA Residence, unde vom gasi incaperi ce pot deservi drept cămară sau dressing.

Ai flexibilitate la compartimentare

Cu conditia ca achizitia apartamentului sa fie facuta din timp, fara sa fie afectati peretii de rezistenta sau structura al blocului, si cu putin efort, poti schimba unele dintre camere si astfel iti poti personaliza apartamentul dupa propriul gust.

Finanțarea este mai ușoara

Băncile acordă mult mai ușor credite pentru un apartament nou,deoarece evaluarea lui se va incadra cu siguranta in cerintele bancii,si  ai  mai puține documente de adus, drept urmare întreg procesul va fi ceva mai ușor.  Dacă îți dorești un apartament finanțat prin programul Prima Casă sau un Credit Ipotecar, atunci apartamentele noi vor fi cea mai buna alegere.

Ai centrală  proprie in apartament si izolatia blocului inca de la inceput

Faptul că apartamentele noi au centrale termice proprii , combinat cu izolația termica a peretilor inca de la construire poți controla foarte ușor costurile pentru că nu se mai pierde căldură, si astfel reusesti sa faci economie pe termen lung. Si geamurile noi  de ultimă generație aduc aici un aport si asigură confortul termic cu costuri minime.

 Ai finisaje noi

Prin achizitia unei Garsoniere noi sau apartament nou ai avantajul de a alege dintr-o gama destul de generoasa de modele de gresie, faianta, parchet sau usi  realizate cu ajutorul noilor tehnologii si vei fi scutit de cheltuiala foarte mare de bani ,cum ar fi in cazul renovarii unui apartament vechi.

 Ai loc de parcare

Majoritatea  ansamblurilor rezidențiale pun la dispozitia proprietarilor de apartamente locuri de parcare, si e mult mai comod să știi că ai un loc de parcare al tau, decât să te chinui în fiecare zi să prinzi un loc din cele libere.

Vei locui intr-o zona verde si aerisita

Imobilul rezidential poate fi situat mai departe de centrul orașului, fapt ce vine la pachet cu cateva avantaje. Intalnim si aici Ansamblul NEWCASA Residence, care fiind construit într-o zona liniștita, cu verdeata si aerisita, va fi locul ideal pentru familiile cu copii si cei ce isi doresc o viata linistita departe de aglomeratia, galagia si poluarea din centrul orasului.

Ai vecini ok

Vei conviețui cu alți oameni, si vecinii sunt de asemenea importanți atunci când alegi o locuință. Este clar că depinde de la caz la caz, dar într-un Ansamblul rezidențial bine situat,si nu cel mai ieftin posibil, foarte probabil ca vecinii să fie persoane cu care să te înțelegi cu ușurință si sa fie mai ok decat in blocurile vechi, majoritatea fiind de obicei familii tinere cu interese comune.

Faci o investiție profitabilă

Apartamentele noi au costuri totale de întreținere mai mici, așadar, pe termen lung, reprezintă o investiție profitabilă. Când te muți într-un apartament nou, nu ai nevoie să investești în renovări, nu schimbi finisaje, instalatii electrice sau sanitare, acestea din urma ajungand la o suma de până la 10.000 – 15.000 de euro.

Incheierea acestor numeroase avantaje ale achizitionarii unui apartament intr-un imobil nou construit, vine la pachet cu faptul ca, blocul fiind mai nou, isi va pastra valoarea in timp, fiind si acesta un aspect deosebit de important.

NEWCASA1 ResidenceApartamente NOI de vanzare si Garsoniere NOI de vanzare  –  de la 850EUR/m² intr-un imobil situat in zona Prelungirea Ghencea.
Ansamblul are un regim de inaltime P+2E+M si cuprinde 10 unitati locative (7 apartamente si 3 garsoniere) Fiecare apartament beneficiaza de loc de parcare si boxa.

Adresa: Drumul Ghindarilor 62K
Telefon: +40 729 519 479
+40 727 083 468
Email: office@newcasa.ro
WEB: https://www.newcasa.ro/

Facebook: www.facebook.com/NewCasaResidenceConstructSRL/