Marazzi este cel mai cunoscut brand din industria de placi ceramice fiind lider mondial în domeniu.

Marazzi a fost fondată în 1935 în Sassuolo, într-o zonă care mai târziu a devenit starea terminalului de artă la nivel internațional în crearea de placi ceramice fine. Grupul deține 18 fabrici pe patru continente și furnizează produse în valoare de circa 1,5 miliarde de euro pe an. Prezentă în mai mult de 140 de țări, este universal recunoscut ca fiind sinonim cu o calitate Tigla ceramica si un simbol al cele mai bune Made in Italy mobilier si design din industrie.   O atitudine constantă de cercetare și experimentare, capacitatea de a anticipa schimbările și evoluțiile de viață, arhitectură și design, atenția asupra mediului și a durabilității. Astfel, Marazzi a marcat primul parteneriat cu lumea designului, brevetul revolutionar pentru procesul de monoardere, primul produs tehnic, primul format mare si cel mai bun proces de fabricatie italiana. Acestea sunt punctele forte care au permis Marazzi să cucerească liderii industriei, în Italia și pe plan internațional, și confirmă în mod constant poziția de lider.

   Astăzi  Marazzi face parte din Mohawk Industries Inc, cel mai mare producător mondial în industria de podele listate la Bursa din New York și oferă o reputație internațională remarcabilă, atât la designeri, arhitecți și firme de construcții în rândul distribuitorilor și clienților finali.

   În anul 2006, compania a inaugurat cea mai mare fabrică de plăci ceramice din regiune, în Rusia, cu o investiție de 200 de milioane de euro.

Pazo Grup este reprezentantul certificat in Romania al grupului Marazzi, liderul mondial in productia de ceramica, si cuprinde 11 branduri de ceramica si obiectele sanitare Hatria, fiind singurul din Europa de Est ce are acces la toate aceste branduri. O companie tinara, ce poate constitui fara a exagera, un model de succes romanesc, ce dovedeste calitatea serviciilor si grija fata de client.

Pazo Grup a devenit in patru ani de la infiintare cel mai important furnizor de produse si servicii pe piata proiectelor cu produse ceramice din Romania, precum si cel mai mare importator Marazzi din Centrul si Estul Europei. Cu un portofoliu de lucrari impresionant, Pazo Grup fiind furnizor in peste 70% din proiectele imobiliare majore precum mall-uri sau ansambluri rezidentiale din Romania.

NEWCASA Residence este un proiect nou pe piata imobiliara ce se bucura in prezent de calitatea serviciilor, durabilitatea si designul inovator al produselor ceramice Marazzi. Apartamente si garsoniere noi in Prelungirea Ghencea ofertate de catre NEWCASA1 Residence sunt complet finisate si dotate cu cele mai bune echipamente, aducand un plus foarte mare la acest proiect alegerea produselor ceramice Marazzi.