Usile de interior pot influenta ambientul unei locuinte in proportie de 50%

Rolul elementelor de constructie si auxiliare in amenajarea unui ambient este foarte important, astfel incat selectarea lor trebuie facuta cu atentie si pasiune.  Usile unei locuinte sau al unui spatiu de lucru reprezinta elemente deosebit de importante, iar dincolo de rolul functional pe care il poseda, acestea au un caracter dinamic si sunt intotdeauna la vedere. Ușile de interior vor delimita  spațiile private ale locuinței sau ale ansamblului office si vor asigura izolarea termică și fonică a acestora.

    Atunci când cumpărați o ușă este bine să fiți atenți la calitatea acesteia, materialul din care este fabricată si rezistența ei. Odata cu acestea, la fel de importante sunt atat preturile, cat si aspectul estetic care să respecte stilul de amenajare pe care vi l-ați propus: clasic, contemporan, vintage sau chiar avantgardist.

Pentru cei exigenti, interesati de calitate ridicata, forme simple si solutii consistente, Bella Casa Exclusiv vine cu noi provocari in domeniul usilor:

Tocul prevazut cu balamale ascunse, ceea ce inseamna ca nu se observa nici din interiorul si nici din exteriorul camerei. Avantajele amenajarii casei cu usi avand acest tip de toc sunt de ordin estetic si functional.

– Broasca este magnetica si asigura o inchidere de tip Soft Close, ce confera un confort acustic sporit.

– O garnitura de cauciuc prezenta pe cele trei laturi ale tocului.

– Tocul este fara falt si ofera un aspect minimalist.

  NEWCASA Residence este un proiect complet, ce doreste sa multumeasca cerintele tuturor ce sunt in cautarea unui apartament nou in Sector 5 sau o garsoniera proiectate cu atentie la detalii si materiale calitative.

Atentia oferita la proiectul NEWCASA1 Residence a fost indreptata si catre finisajele PREMIUM folosite la amenajarea interioarelor, alaturate unor usi oferite de Bella Casa, ce se impun printr-o serie de particularitati venite sa indeplineasca cele mai inalte cerinte privind amenajarea interioarelor. O ușă bine proiectată și  finisată, poate crea un impact vizual pozitiv, adăugând valoare oricărei clădiri comerciale sau casnice. Complexul NEWCASA1 Residence este situat in Sectorul 5 , in apropiere de Prelungirea Gencea intr-o zona linistita a Capitalei.

Bella Casa Exclusiv si-a propus sa se departajeze de restul jucatorilor de pe piata de profil prin caracterul de unic reprezentant in Romania al brandurilor aflate in portofoliu, alaturand reusita tehnologiei conventionale la inovatiile din domeniu.

Linia de produse premium oferita de Bella Casa Exclusiv a fost apreciata de catre firme de arhitectura si design interior ce au gasit produsele companiei ca fiind de o calitate superioara si cu un design atragator, inserandu-le intr-o serie de proiecte care ulterior au fost premiate.